happy-new-year-4714989__340.webp
achtergrondkerstmisennieuwjaar.png

Nieuwjaar
31-12-2020 t/m 03-01-2021

Soep Victorine 1liter                                            8 €

Kreeften soep met armagnac 1L                      15 €

Scampi van het huis met rijst                           13 €

Scampi gegratineerd champagne saus           13 €

Eendenlever pastei met z’n garnituur              16 €

Grijze Garnalen kroketten met garnituur         13 €

Paté van het huis                                               10 €

12 wijngaardslakken met lookboter            14,50 €

3 Sint-Jacobnoten met prei puree en zachte curry saus                                                           17 €

½ Kreeft belle-vue met 2 sausjes                     25 €

 
Hoofdschotel

Paling in het groen                                            22 €

Paling Provençaalse saus of  
Paling met roomsaus en champignons           24 €

*Gebakken tarbot met groentjes                      28 €

*Fazant met champignons, roomsaus met porto, witlof                                                                   22 €

*Fazant met witlof, jus                                       22 €

*Hazenrug 2 filets met roomsaus                     34 €

*Eendenborst met peper roomsaus            16,50 €

*Kalfszwezeriken met spinazie , roomsaus

met champignons                                              30 €

* gerechten met aardappelen naar keuze
 

Nouvel-AN
31-12-2020 jusqu’au 03-01-2020

 

   Potage Victorine 1 litre             

   Bisque de homard à l' armagnac 1L             

   Scampis maison riz                                             

   Scampis gratinés sauce champagne                   

   Foie gras de canard et garniture                      

   Croquettes de crevettes grises                        

   Pâté maison et garniture                                       

   12 escargots beurre à l’ail                           

   3 noix Saint-Jacques, purée de poireaux               sauce curry doux                                                          

   ½ Homard Belle-vue avec 2 sauces

Plats Principal

   Anguilles au vert                                                  

   Anguilles sauce provençal ou
   Anguilles sauce crème champignons               

   *Turbotin cuit avec légumes                             

   *Faisan avec champignons, sauce crème au        porto, chicon                                                      

   *Faisan avec chicons, jus                                

   *Râble de lièvre 2 fillets sauce crème              

   *Magret de canard sauce crème poivre      

   *Ris de veau épinards, sauce crème

     et champignons                                                   

* plats avec patat aux choix

Dessert

 

Sorbet champagne 1l                                  12 €

Nieuwjaarsijs met garnituur
Glace de la Nouvel-Année                          10 €

Omgekeerde appeltaart met calvados
Tarte tatin calvados                                       6 €

Chocco mousse                                       4,50 €

Fles champagne van het huis

Gruet Grande reserve

Bouteille champagne maison

Gruet Grande reserve

25 €

1 Voorgerecht per persoon

1 Entrée par personne

+

1 Hoofdschotel per persoon

1 plats principale par personne

+

1 dessert per persoon

1 dessert par personne

=

 -  5% op totaal 

 -  5% sur total

kerstachtergrond2.png

Bijgerecht / accompagnement 

Aardappel puree
Purée de pomme de terre
3 €
Aardappel kroketten
Croquette de pomme de terre
3 €
Aardappel natuur
Pomme de terre nature
3 €
Gegratineerde aardappelen met look
Pomme dauphinois
3 €

4 soorten groentjes

4 sortes de légumes

7 €

Extra witlof of veenbessen

Extra chicons ou airelles

3€

  

Dranken

 

½  l. water / eaux

2 €

 

½ l. coca cola of/ou coca cola zero of/ou ice-tea

2,5€

 

Fles Huiswijn Rood , Wit of Rosé

Bouteille Vin Maison Rouge , Blancs ou Rosé

9 €


Gelieve te bestellen op / commander sur
02 - 657 - 07- 38

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaar

31-12-2020 t/m 03-01-2021

 

Nouvel An

31-12-2020 jusqu’au 03-01-2021

 

Afhalen ter plaatse / Emporter sur place

 

Donderdag / Jeudi - Vrijdag / Vendredi  Zaterdag / Samedi – Zondag / Dimanche

12.00 tot / à 13.30 en / et 18.00 tot / à 19.30


Betaling cash of overschrijving
( bewijs betaling meebrengen aub)

Payement cash ou transfert de banque
( aporter la preuve de payement svp )

BE55 2300 4100 4344


Melding van naam en afhaal aub
Mentionner nom et emporter svp


​Dank u voor jullie begrip .
Merci pour votre compréhension

Wij blijven telefonisch bereikbaar elke dag van
Nous restons accessibles par téléphone tous les jours de


9.30 uur tot / jusqu'a 21.00 uur


Dank u vriendelijk / Merci beaucoup

 

 

 

Restaurant Victoria

Marcel felicestraat 17

1560 Hoeilaart

BTW : BE 0.431.215.874

Website : www.restaurantvictoria.be

 

 

Gerechten in rood tenminste 1 week op voorhand te bestellen AUB .

Dank u vriendelijk

Les plats couleur rouge veuiller commander minimum 1 semaine à l’avance SVP.

Merci beaucoup

1 Voorgerecht per persoon

1 Entrée par personne

+

1 Hoofdschotel per persoon

1 plats principale par personne

+

1 dessert per persoon

1 dessert par personne

=

- 5% op totaal 

- 5% sur le total