- Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken
van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
- Het dragen van een mondmasker of, wanneer dat niet mogelijk is om
medische redenen, een gelaatsscherm, is verplicht voor klanten behalve
als ze aan tafel zitten
- Elke horecazaak moet ten laatste bij aankomst van de klanten aan de
zaak de contactgegevens (naam, e-mailadres of telefoonnummer) vragen
van één persoon per tafelgezelschap. Die gegevens moeten gedurende 14
dagen bijgehouden worden om latere contactopsporing te
vergemakkelijken en ze mogen enkel gebruikt worden voor de strijd
tegen COVID-19. Klanten moeten hun uitdrukkelijk akkoord geven.
Klanten die weigeren hun gegevens achter te laten, krijgen geen toegang
tot de horecazaak.
- Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan bij eet- en
drankgelegenheden.
- Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumeren of bestellen aan
de bar of rechtstaand is niet toegestaan.
- Reserveer zo veel mogelijk op voorhand je horecabezoek.
- Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd
de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
- Beperk uw verplaatsingen in het restaurant. Verplaats u enkel van en
naar tafel en de toiletten. Mondmasker verplicht
- 1 persoon tegelijkertijd in het toilet , wachten aan tafel tot het toilet vrij
is. Mondmasker verplicht
- Betalen alleen maar aan tafel met overschrijving via rekening ,
Visa-, Master- of American Express kaart of cash.
BE55 2300 4100 4344
- Gelieve de instructies van het personeel te volgen.
- Dank u vriendelijk voor jullie geduld en het opvolgen van deze regels.